Description

Tervetuloa seuraamaan Kevään 2023 Microsoftin Teknistä Kumppaniarkkitehtiseminaaria. Tästä polusta löydät seminaarit ja materiaalit, jotka käsiteltiin Business Applications –polun aikana. Voit katsoa sinua kiinnostavan polun valitsemalla sen alla olevasta valikosta. Näet tarkan agendan polusta avaamalla sen tai vaihtoehtoisesti valitsemalla "details" valikon auki.

Duration: 3:17:04

Components: 4

Power Platform ja Dynamics 365 Copilots - Tekoälyn luomat mahdollisuudet liiketoimintaratkaisuissa (AI)
Tekoäly tulee muuttamaan perustavanlaatuisesti kuinka teemme tietotyötä ja kuinka suoritamme liiketoiminnan eri prosesseja. Tule kuulemmaan, mitä ovat Power Platformin ja Dynamics 365:n Copilotit, miten tekoälyassistentit tukevat ihmistä prosessien eri vaiheissa, asiakaskohtaamisissa ja digitaalisten ratkaisujen luonnissa - sekä miltä tulevaisuus voi näyttää!
48:33
0%
Taklaa asiakkaiden kestävän kehityksen haasteet Microsoft-ratkaisuilla
Mitä tarpeita ja vaatimuksia asiakkailla on kestävään kehitykseen liittyen? Tarpeet ja vaatimukset osuvat toki myös kumppaniorganisaatioihin. Mitä on Microsoft Cloud for Sustainability? Mikä on Sustainability Manager? Miksi kumppaneilla on hyvä olla tarjoamaa juuri nyt?
55:00
0%
Build efficient Apps and Business Processes with Process Mining (In English)
Process Mining is a way to get insights about the efficiency of your business processes or apps without building complex analytics. Want to understand the usage patterns of your app? Efficiency of case management in the organization? Identify a bottleneck in invoice processing? No problem, just connect the business data and let AI take care of the rest.
45:34
0%
Dynamics 365 Finance & Operations ERPin bisnesanalytiikka ja raportointi muuttuu
Liiketoiminnanraportointi ERP-järjestelmästä tulee muuttumaan. Muutoksen myötä siirrytään kohti reaaliaikaista raportointia, on-demand ja self-service raportoinnin helppouteen sekä skaalautuvaan raporointiarkkitehtuuriin, jossa on helppo hyödyntää F&O dataa, yhdistää siihen ulkoista dataa ja mallintaa sekä katalogisoida raportteja. Tässä esityksessä käydään läpi, mikä on Business performance analytics toiminnallisuus ja miltä tuleva Reporting Hub näyttää käyttäjän, teknisen arkkitehtuurin ja roadmapin näkökulmasta.
47:57
0%